Tribal Community Programma

ONTWIKKEL JE LEIDERSCHAPSVERHAAL …

EN BOUW AAN EEN DUURZAAM SUCCESVOLLE COMMUNITY 

authentiek, mensgericht, inspirerend en met impact

 

Bekijk de brochure

HERNIEUW JE BLAUWDRUK VOOR SUCCES!

Benut de kracht van je leiderschapsverhaal

Leer natuurlijk leiding geven. Verbind medewerkers op de missie en strategie. Neem mensen mee in verandering.

Je bent een succesvol leidinggevende met een goede staat van dienst. Maar hoe kom je naar een next level?

Hoe houd je focus op wat je wil bereiken? Hoe neem je de juiste beslissingen in de waan van de dag? Hoe creëer je effectieve patronen die jezelf en de organisatie verder helpen?

In drie fases werk je aan je eigen leiderschapsverhaal, leer je vanuit dat verhaal verbinding te maken met je omgeving en leg je de basis voor een toekomstbestendig totemverhaal voor je organisatie. Je ervaart dat verbindingen sterker worden als je contact maakt met je eigen natuur. Als je dicht bij jezelf blijft, laat zien wie je bent en waar je in gelooft. Zo geef je met jouw leiderschapsverhaal voeding aan duurzame gezamenlijke groei.

Voor wie

Dit programma is voor ondernemers, directeuren, managers en transitiebegeleiders die hun persoonlijke en professionele impact willen versterken.

Incompany programma

Het Tribal Community Programma is geen training, maar een combinatie van verhaalproject, individuele coaching en teamtraining, afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Je gaat anders kijken naar wat je altijd al deed, op zoek naar wat jou uniek maakt. Vindt woorden en beelden die jouw leiderschapsverhaal authenticiteit verlenen en bekrachtigen.

De bouwstenen van het programma

1: VERHAAL VAN DE LEIDER-> IK

Identiteit; in verbinding met jezelf

Je leert je leiderschapsverhaal te realiseren, gekoppeld aan jouw persoonlijke en professionele identiteit en kwaliteiten. Je maakt contact met je oerkracht, je unieke essentie. Je verkent jouw ‘Tribal leader’ karakter en oefent met de verwoording daarvan. Authentiek en benaderbaar, met geloofwaardigheid en natuurlijk gezag. Open en overtuigend.

Wat is jouw vonk? Hoe laat je zien wie je bent?

>> Trefwoorden: Waarden, overtuigingen, talenten, draken en dromen.

2: VERHAAL VAN ONS SAMEN-> IK + WIJ 

Relaties; in verbinding met je omgeving

Je leert hoe je verhaalkracht inzet om contact met anderen te maken. Tribal leaders appelleren aan universele thema’s zoals moed, hoop en eendracht. Hoe we soms verloren lijken, maar ons weer herpakken. Hoe we groeien door waardering en positieve bevestiging. Hoe we geïnspireerd worden tot samenwerking. Hoe we betrokken raken door het ervaren van vertrouwen.

Hoe laat je zien wat je met elkaar belangrijk vindt? Welk vuur wil je laten ontbranden? Hoe nodig je anderen uit in je verhaal?

>> Trefwoorden:  Inspireren, bezielen, afstemmen, verbindende taal, dialoog.

3: KANTELVERHAAL -> IK + WIJ + MEERWAARDE

Cirkel en Totem; in verbinding met de bedoeling

Als duidelijk is waar je als tribal leader voor staat en de contouren van het Wij-verhaal zichtbaar zijn, kun je gedenkwaardige ervaringen tot stand te brengen, in lijn met de bedoeling. Je leert dat de organisatie verandert als de gesprekken veranderen. Je leert hoe je samen betekenisvolle dialogen en momenten creëert. In kantelverhalen die verteld en beleefd worden, bied je nieuwe perspectieven en vertrouwen in de toekomst. We gaan van storytelling naar story-doing.

Wat wil je samen bijdragen aan de wereld? Hoe bouw je aan een nieuw verhaal? Hoe maak je verandering aanstekelijk?

>> Trefwoorden: Impact en purpose, verschil maken, duurzaam waarde creëren.

Wat levert 't op?

Je leert taal geven aan je leiderschapsverhaal. Krijgt scherper zicht op je ontwikkelingspad als tribal leader. In verbinding met jezelf.

Je leert hoe je je verhaalkracht kan inzetten om beter contact te maken met anderen.
In verbinding met je organisatie.

Je leert dat je je organisatie kan veranderen als je de gesprekken verandert. Natuurlijk en verbindend leiding geven. In verbinding  met de gezamenlijke purpose.

Incompany programma

Locatie, data en tijden in overleg. Investering is afhankelijk van te maken keuzes.

Benieuwd of dit programma iets voor je is? 

We gaan graag vooraf met je in gesprek. Dan verkennen we of het programma je gaat helpen bij de uitdagingen van je organisatie.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je mijn storytelling nieuwsbrief ontvangen met tips en verwijzingen naar artikelen en filmpjes en met updates over projecten en diensten? Schrijf je dan hier in.