Verhalen als leiderschapsinstrument

We nodigen jou als leider uit om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Je inspireert door jouw voorbeeld. Jouw stem krijgt expressie, jouw gezicht karakter, jouw bedoeling wordt beleving. En zo geven we ieder de aandacht die doet groeien.
Sterke leiders, sterke verhalen. Dat doen we door coaching, teamtraining en leiderschapsportretten (in tekst, audio/podcast en videocast).

Raf Stevens en Raymond Godding organiseren een uniek driedaags programma Tribal Leadership. Je werkt aan je eigen leiderschapsverhaal, leert  vanuit dat verhaal verbinding te maken met je stam en legt de basis voor een toekomstbestendig totemverhaal voor je organisatie.

Weten wat we voor je kunnen betekenen?

Veranderen begint van binnenuit. Jouw leiderschapsverhaal is de zuurstof die het gezamenlijk vuur voeding geeft om nieuwe mogelijkheden te laten ontstaan. We komen graag in gesprek om je vragen en uitdagingen te verkennen en met elkaar te bepalen hoe de inzet van verhaalkracht kan bijdragen aan wat je voor jezelf, de organisatie en de wereld wil bereiken.